Izložba 10 godina Glumačkog festivala u Krapini u Galeriji grada Krapine


U subotu 2. prosinca 2017. godine u sklopu manifestacije „Prosinac u Krapini“, u organizaciji POU Krapina, Galerije grada Krapine i Kulturne udruge GFUK, u Galeriji grada Krapine je otvorena izložba uz 10. godišnjicu Glumačkog festivala u Krapini poznatijeg pod nazivom GFUK.

Na izložbi su izloženi portreti povijesnih ličnosti kojima su bila posvećena dosadašnja izdanja glumačkog festivala koja je izradio vrhunski portretista Stjepan Đukić Pišta, prigodni poštanski žigovi i omotnice vezani uz Pištine portrete kao i plakati i fotografije gostujućih predstava u ovih deset godina festivala. Izloženi su i promotivni materijali GFUK-a: plakati, letci, programske knjižice, pozivnice, šalice, majice, olovke, privjesci za ključeve kao i fotografije sa godišnjih izleta i druženja članova udruge.

Na otvorenju izložbe u prigodnom programu nastupile su Marija Borić i Hana Hegedušić uz klavirsku pratnju Olivera Beloševića. O deset godina glumačkog festivala u Krapini govorio je predsjednik Kulturne udruge GFUK Adam Končić, a izložbu je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Krapine Drago Kozina.

Izložba se može pogledati do kraja godine.Online galerija

Izložba 10 godina Glumačkog festivala u Krapini u Galeriji grada Krapine
Ravnatelj: 049/370-561
Financije: 049/370-561
Obrazovanje: 049/370-561
Galerija grada Krapine: 049/370-810
Muzej Ljudevita Gaja: 049/370-810
E-mail: pou@krapina.hr